sikkerhetspakken.com

Kontakt oss

Hjem > Kontakt oss

KONTAKTSKJEMA

 
 
 
 
 

ANDRE KONTAKTPUNKT

HAR DU BEHOV FOR Å RINGE OSS?

Du kan ringe oss fra mandag til fredag mellom 9 og 16 på telefonnummer

23 00 54 00

SEND OSS E-POST

Send dine spørsmål og forslag til følgende e-postadresse:

shop@gemsys.no

FAQ - spørsmål vi ofte stilles

01. Hvem er Sikkerhetspakken ment for?

Sikkerhetspakken er ment for de som ønsker å være trygg på at de har de nødvendige rasjonene for å holde ut i nødstilfeller, men som ikke ønsker å passe på at rasjonene er holdbare.


Tradisjonell nødmat krever vann for tilberedning, noe som igjen krever at du oppbevarer store mengder vann utover drikkevann for å klare deg. Vann du selv tapper på flasker eller beholdere for oppbevaring bør byttes årlig, og flaskevann du kjøper i butikken har to års holdbarhetstid. Disse må med andre ord byttes ut ofte. 


Sikkerhetspakken inneholder kompakte matrasjoner og vannposer som alle har en holdbarhetstid på minimum fem år. Vi holder i tillegg oversikt over når pakken din utgår på dato, slik at du kan få beskjed i god tid, samt muligheten til å bestille nye rasjoner hjem. Sikkerhetspakkens kompakte innhold gjør også at du trenger å bruke minimalt med plass på oppbevaringen - for vi håper jo alle at du slipper å bruke rasjonene :) 

02. Hvorfor kan jeg ikke tappe gratis vann selv?

Jo, det må du gjerne gjøre :) Da sier imidlertid myndighetene at du bør bytte ut vannet en gang i året slik at det ikke kommer bakterier i vannet. Dette produktet er for de som vil slippe å huske på dette selv, som da vil ha drikkevann for de neste fem årene, samt få beskjed når det nærmer seg tid for å erstatte med nye poser. 

Copyright © All Rights Reserved