sikkerhetspakken.com

SALGSBETINGELSER

1. GENERELT

Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet.

Kjøp i nettbutikken gjøres ved å benytte Visa, Mastercard, American Express eller PayPal.


2. BESTILLING OG AVTALE

Din bestilling er bindende når den er registrert og sendt til vårt bestillingssystem. Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.

Ved mottak av bestillingen vil kjøper automatisk få tilsendt en e-mail med ordrebekreftelsen. Les nøye gjennom bekreftelsen og undersøk at den stemmer med bestillingen.

Selger forbeholder seg retten til å endre eller kansellere hele eller deler av bestillingen dersom produktet kjøper har bestilt er utsolgt. Dersom dette skulle inntreffe vil kjøper bli kontaktet, eventuelt med informasjon om alternativ vare.


3. FRAKT OG LEVERING

Leveringstid avhenger av avstand fra selgers lager til kjøper. Alle leveringstider må anses å være veiledende og kan avvike noe i forbindelse med høytider, helligdager og andre ekstraordinære hendelser.

Vi kan kun sende varer til adresser i Norge inkludert Svalbard.

Risikoen for produktene er hos oss inntil kjøper mottar pakken, eller pakken avhentes på utleveringspunktet. Unnlater kjøper å overta varen på utleveringspunktet, går risikoen over på kjøper når leveringstiden er inne. Dette gjelder dersom kjøper er kjent med eller burde være kjent med at varen kan hentes på utleveringspunktet.

Så snart du har mottatt varen bør du undersøke om leveransen samsvarer med ordrebekreftelsen og at varene er i orden.

Alle produkter følger leverandørens og produsentens garantibestemmelser. Har du spørsmål vedrørende levering kontakt kundeservice.


4. REKLAMASJON

Hvis kjøper oppdager eller burde ha oppdaget en feil eller mangel ved varen, må han eller hun innen rimelig tid gi beskjed til kundeservice om at han eller hun vil påberope seg mangelen (reklamasjon).

Dersom det ikke er samsvar mellom bestilling og levert vare må kjøper kontakte kundeservice og reklamere innen rimelig tid.

Dersom det foreligger en reell mangel ved tingen og forbrukeren har reklamert innen rimelig tid kan kjøper kreve:

Retting eller omlevering
Heving av kjøpet
Erstatning
Vi henviser for øvrig til forbrukerkjøpsloven for ytterlige detaljer.


5. ANGRERETT

Angrerettloven gir deg vanligvis rett til å angre ditt kjøp for de fleste varer, men alle produktene i Sikkerhetspakken omfattes av Angrerettslovens § 22 Unntak fra angreretten:

g) levering av forseglede varer som av hensyn til helsevern eller hygiene ikke er egnet for retur, og der forseglingen er blitt brutt etter levering,

Det vil derfor ikke være angrerett ved kjøp av våre produkter.

Vi henviser til angrerettloven for ytterligere detaljer.


6. PERSONVERNPOLITIKK 6.1 HVA GJØR VI MED OPPLYSNINGENE DINE?

Når du kjøper noe fra vår butikk vil vi samle inn opplysninger fra deg som ledd i kjøpsprosessen, dette inkluderer navn, adresse og e-postadresse.

Når du ser på varene i butikken får vi automatisk IP-adressen til datamaskinen din. Dette gir oss informasjon om nettleser og operativsystem.


6.2. E-POSTMARKEDSFØRING

Med din tillatelse vil vi sende deg e-poster med informasjon om våre butikker, nye produkter og andre oppdateringer.


6.3 SAMTYKKE

Når du opplyser personlige opplysninger for å gjennomføre en handel, bekrefte kredittkort, bestille varer, avtale levering eller returnere et kjøp, tar vi deg for gitt at du gir ditt samtykke til at vi samler inn og bruker disse opplysningene utelukkende til det oppgitte formålet.

Hvis vi ber om personlige opplysninger til andre formål som f.eks. påminnelser om holdbarhetsdato eller markedsføring, vil vi enten be deg direkte om ditt uttrykkelige samtykke, eller gi deg muligheten til å takke nei.


6.4 TILBAKETREKKING AV SAMTYKKE

Hvis du etter at du har gitt ditt samtykke endrer mening, kan du når som helst trekke tilbake samtykket som gir oss rett til å kontakte deg for fortsatt innsamling, bruk eller deling av opplysninger, ved å kontakte oss på online-shop@gemsys.no eller skrive til oss på: gemsys.no, Oslo, 0490, Grefsenkollveien 14 E, Norway


6.5 DELING AV PERSONLIGE OPPLYSNINGER

Vi kan dele dine personlige opplysninger hvis vi blir pålagt dette gjennom lov eller hvis du bryter våre vilkår for bruk.


6.6 ONE.COM

Vår butikk befinner seg hos One.com. Dette selskapet leverer e-handelsplattformen som vi bruker til å selge våre produkter og tjenester. Dine opplysninger blir lagret gjennom One.coms datalagring, databaser og One.coms nettbutikk-applikasjon.


6.7 BETALING

Hvis du velger en direkte betalingsløsning for å fullføre kjøpet, kan vår tredjeparts betalingsløsning bruke kredittkortopplysningene dine til dette formålet. Se 3.8.


6.8 TREDJEPARTSTJENESTER

Generelt sett vil tredjepartstjenester benyttet av oss bare samle inn, bruke og dele opplysningene dine i den grad det er nødvendig for at de skal kunne levere sine tjenester til oss.

Visse tredjeparts tjenesteleverandører, som for eksempel betalingsløsninger og andre tjenester som behandler transaskjoner, har imidlertid sine egne retningslinjer i forhold til den informasjonen vi er pålagt å gi til dem for dine kjøpsrelaterte transaksjoner. For disse leverandørene, anbefaler vi at du leser deres retningslinjer, slik at du har oversikt over på hvilken måte dine personlige opplysninger vil bli håndtert av disse leverandørene.

Det er særlig viktig at du legger merke til at enkelte leverandører kan være lokaliser i eller ha anlegg i andre jurisdiksjoner enn du eller vi. Dette betyr at hvis du velger å gå videre med en transaksjon som involverer tjenestene til en tredjepart, kan opplysningene dine bli underlagt lovene i jurisdiksjonen(e) hvor tjenesteleverandøren eller leverandørens anlegg er lokalisert. Når du forlater vår nettbutikk eller blir omdirigert til en ekstern nettside eller applikasjon, er du ikke lenger underlagt denne personvernpolitikk eller vårt nettsteds vilkår for bruk.


6.9 LENKER

Når du klikker på lenker i butikken, kan det være at de fører deg bort fra nettstedet vårt. Vi er ikke ansvarlig for praktiseringen av personvernreglene på andre nettsteder og vi oppfordrer deg til å lese personvernerklæringene for disse nettstedene.


6.10 SIKKERHET

For å beskytte dine personlige opplysninger, tar vi rimelige forholdsregler og følger bransjens beste praksis for å sikre oss mot at data går tapt, blir misbrukt, utsatt for uautorisert tilgang, endret eller ødelagt. Hvis du gir oss din kredittkortinformasjon, blir informasjonen kryptert ved hjelp av Secure Socket Layer-teknologi (SSL) og lagret med AES-256-kryptering.


6.11 ALDERSGRENSE

Ved å bruke dette nettstedet, bekrefter du at du er nådd myndighetsalder, eller at du er myndig der du er bosatt og at du har gitt oss ditt samtykke til at personer som ikke er myndig og som du er foresatt for skal bruke nettstedet

7 ENDRINGER I DISSE VILKÅR FOR BRUK

Vi forbeholder oss retten til å endre våre vilkår for bruk etter eget skjønn. Vi anbefaler derfor at du ser over vilkårene jevnlig.

Endringer og klargjøringer trer i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på nettstedet.

Hvis vi foretar vesentlige endringer i disse retningslinjene, vil vi varsle deg om oppdateringen her, slik at du er klar over hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi bruker dem og under hvilke omstendigheter, om noen, vi bruker og/eller utlevere den.

Hvis butikken blir kjøpt eller slår seg sammen med en annen butikk kan opplysningene bli overført til de nye eierne, slik at vi kan fortsette å selge deg varer.

Copyright © All Rights Reserved